Kapitel

IngÄngar

Kokboken ska fylla flera syften:

  • att vara en första introduktion och inspiration att komma igĂ„ng;

    hĂ€r Ă€r det kapitel 1–5 som ger idĂ©er och förslag pĂ„ hur man kan komma igĂ„ng och vad man behöver. Andras erfarenheter och exempel finns i kapitel 10, ta gĂ€rna kontakt direkt med initiativ/projekt  som verkar intressanta – det Ă€r dĂ€rför kontaktpersoner Ă€r utpekade.

  • att samla referenser och nyttiga lĂ€nkar;

    i kapitel 5–9 finns förslag och checklistor pĂ„ hur man kommer till skott. Även hĂ€r Ă€r kapitel 10 intressant. Kapitel 11 Ă€r dĂ€r vi berĂ€ttar om olika leverantörer av utrustning. hĂ€r redovisar  vi samla referenser till entreprenörer, konsulter och leverantörer av nĂ€t och utrustning, lite specialiserade ”gula sidor”. I kapitel 12 finns lite mer referensmaterial och resurser som fiberskola, exempel, .. .

  • att vara ett kontaktforum dĂ€r man bĂ„de kan lĂ€sa andras erfarenheter och dela med sig av egna;

    förhoppningen Àr ocksÄ att det hÀr ska kunna vara ett levande dokument dÀr man kan dokumentera och dela med sig av egna projekt. SÄ ta gÀrna kontakt med oss i redaktionen ( mex@kth.se , rockis@kth.se ) sÄ hjÀlper vi till och lÀgger upp information. (Tala gÀrna om ocksÄ om det Àr nÄgot som saknas eller blivit fel.)

Skriv ut hela kokboken som ett dokument

För att underlÀtta, speciellt om man har dÄlig tillgÄng till bredband, finns det en funktion sÄ att man kan ladda hela kokboken som ett dokument i pdf-format. För att göra detta klicka pÄ följande lÀnk:
***    generera PDF-dokument ***
dĂ„ öppnas ett nytt fönster/flik som innehĂ„ller hela boken (det aktuella innehĂ„llet) som ett dokument – som endera kan sparas ner eller skrivas ut.

Inga kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Det går att läsa mer om bokens syfte under länken om kokboken. Har du istället konstruktiva ideer och förslag så kan du kontakta någon av de ansvariga. Kontaktuppgifter till dem finns under sidan kontakta. Här finns hela bokens kommentarer i ett RSS flöde

Projektet genomförs av Stiftelsen Folkets Hubb i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan och lokala krafter med EU-finansierig i form av Landsbygdsmedel administrerade av Jordbruksverket.

Administrativt