PÄ bredbandskokboken.se lÀggs informationen in som kapitel i en vanlig bok. Kapitlen kommer du lÀtt Ät till höger i den gröna rutan. Under alla listade kapitel finns framÄt och bakÄt knappar för att ta sig till nÀsta kapitel. Om du letar efter nÄgot speciellt gÄr det ocksÄ att anvÀnda sökrutan upp till höger.

Skriv ut hela kokboken som ett dokument

För att underlÀtta, speciellt om man har dÄlig tillgÄng till bredband, finns det en funktion sÄ att man kan ladda hela kokboken som ett dokument i pdf-format. För att göra detta klicka pÄ följande lÀnk:
***    generera PDF-dokument ***
dĂ„ öppnas ett nytt fönster/flik som innehĂ„ller hela boken (det aktuella innehĂ„llet) som ett dokument – som endera kan sparas ner eller skrivas ut.Gå direkt till första kapitlet


Läs mer om hur sidan fungerar


Läs om kokbokenInnehållsförteckning

Det går att läsa mer om bokens syfte under länken om kokboken. Har du istället konstruktiva ideer och förslag så kan du kontakta någon av de ansvariga. Kontaktuppgifter till dem finns under sidan kontakta. Här finns hela bokens kommentarer i ett RSS flöde

Projektet genomförs av Stiftelsen Folkets Hubb i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan och lokala krafter med EU-finansierig i form av Landsbygdsmedel administrerade av Jordbruksverket.

Administrativt